Ik wil klant worden

 • Ik wil weten of een uitvaartverzekering in mijn situatie nodig is. Hoe kan ik dit laten uitzoeken?

  U kunt op verschillende manier laten uitzoeken of een uitvaartverzekering in uw situatie nodig is. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en het berekenen van de kosten. Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta. Wilt u zelf snel een inschatting van uw kosten? Dan kunt u dit berekenen via onze speciale tool

 • U kunt op verschillende manieren een verzekering van Ardanta afsluiten. Op deze pagina leest u hoe.

   

 • U kunt bij Ardanta een verzekering via internet afsluiten. Houdt u er wel rekening mee dat wij dan een paar keuzes voor u hebben gemaakt, zoals bijvoorbeeld standaard de jaarlijkse verhoging volgens de consumentenprijsindex.

  Als u meer mogelijkheden wilt en wilt weten wat het beste bij u past? Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta. Wilt u zelf snel een inschatting van uw kosten dan kunt u dit berekenen via onze speciale tool.

 • Bij Ardanta kunt u ook een uitvaartverzekering afsluiten als u nu al weet dat u in het buitenland begraven wilt worden. Sluit dan een geldverzekering bij ons af. Er wordt dan een geldbedrag uitgekeerd, dat u onder meer kunt besteden aan transportkosten en een vliegticket voor de begeleider. Het bedrag dat u verzekert hangt af van het land waar u begraven wilt worden.

  Neem voor al uw praktische vragen over een uitvaart in het buitenland telefonisch contact met ons op. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

  Gaat u verhuizen naar het buitenland? Dan kunt u uw polis gewoon laten doorlopen. Neem voor details contact op met de Klantenservice van Ardanta op 053 488 11 22. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur te bereiken.

 • Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Dan is het verstandig om de volgende documenten te lezen. Ardanta heeft één type verzekering, De Ardanta Uitvaartverzekering. U heeft wel verschillende mogelijkheden binnen deze verzekering. U kunt bijvoorbeeld het geld laten uitkeren aan een begunstigde of aan de uitvaartverzorger. Ook kunt u kiezen hoe en of u de verzekering wilt verhogen. Laat u hierover adviseren door uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of door ons.

  Polisvoorwaarden De Ardanta Uitvaartverzekering

  Verzekeringskaart De Ardanta Uitvaartverzekering

  Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en de kosten? Gaat u dan naar de volgende pagina op onze site.