Persoonlijk advies

 • Past mijn uitvaartverzekering nog bij mijn wensen en financiële situatie?

  Wat een uitvaart kost is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd? Kiest u voor een uitvaart in besloten kring of voor een grotere groep mensen?

  Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en het berekenen van de kosten. Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of via onze speciale tool

 • Of u voldoende bent verzekerd is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd? Kiest u voor een uitvaart in besloten kring of voor een grotere groep mensen?

  Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en het berekenen van de kosten. Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta. Wilt u zelf snel een inschatting van uw kosten? Dan kunt u dit berekenen via onze speciale tool.

 • Wij vinden het vanzelfsprekend dat de nieuwste verzekeringen van Ardanta ook voor u beschikbaar zijn. Dit kan voordelig en/of interessant voor u zijn, bijvoorbeeld omdat de kenmerken van het product beter bij uw situatie passen (zoals b.v. vrije keuze van uitvaartverzorger). Maar ook omdat u misschien minder premie hoeft te betalen. Dit is afhankelijk van uw bestaande uitvaartverzekering en van uw persoonlijke wensen. 

  Wilt u weten of het voor u ook voordelig en/of interessant is om uw verzekering om te laten zetten?

  Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta.

 • Wat een uitvaart kost is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd? Kiest u voor een uitvaart in besloten kring of voor een grotere groep mensen?

  Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en het berekenen van de kosten. Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta.Wilt u zelf snel een inschatting van uw kosten? Dan kunt u dit berekenen via onze speciale tool

 • U kunt altijd advies krijgen over uw huidige verzekering. Maak hiervoor een afspraak met uw onafhankelijke verzekeringsadviseur of met een adviseur van Ardanta.

 • Heeft u een onafhankelijke verzekeringsadviseur? Dan informeren zij u over wat hun dienstverlening inhoud en wat de kosten daarvan zijn.

  Heeft u geen onafhankelijke verzekeringsadviseur dan kunt u bij Ardanta telefonisch advies of advies aan huis krijgen. De kosten vindt u in de Dienstverleningsdocumenten. Deze documenten vindt u op de pagina 'Hoe wij werken'

 • Bij Ardanta kunt u ook een uitvaartverzekering afsluiten als u nu al weet dat u in het buitenland begraven wilt worden. Sluit dan een geldverzekering bij ons af. Er wordt dan een geldbedrag uitgekeerd, dat u onder meer kunt besteden aan transportkosten en een vliegticket voor de begeleider. Het bedrag dat u verzekert hangt af van het land waar u begraven wilt worden.

  Neem voor al uw praktische vragen over een uitvaart in het buitenland telefonisch contact met ons op. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

  Gaat u verhuizen naar het buitenland? Dan kunt u uw polis gewoon laten doorlopen. Neem voor details contact op met de Klantenservice van Ardanta op 053 488 11 22. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur te bereiken.