Polis van a.s.r.

Welkom bij Ardanta

U ontving een brief dat het beheer van uw verzekering bij ASR Levensverzekering N.V. naar Ardanta is gegaan. Welkom! Graag stellen we ons op deze pagina voor. Hier leest u waar we voor staan en hoe we u kunnen helpen. 

Waar staan we voor
Ardanta is vooral een praktische gids. Natuurlijk verzekeren we uw uitvaart ook. Dat spreekt voor zich. Maar we willen u of uw nabestaanden vooral helpen. Rondom de uitvaart. Met praktische zaken. Nu. En straks als het nodig is. Maar een traditionele uitvaartverzekeraar? Nee. Dat zijn we niet. Ardanta is er namelijk vooral om u te helpen. Met geld dus, voor de uitvaart. Maar vooral met het regelen van en adviseren over praktische zaken.

We merken dat veel klanten vergeten te checken of de uitvaartverzekering nog bij de wensen en financiële situatie past. En wijzigingen worden vaak vergeten door te geven. Dat is niet zo gek. Want denkt u direct aan uw uitvaartverzekering als er iets in uw situatie verandert? Vandaar dat u dit eenvoudig bij ons kunt regelen. Dat geeft rust.

Inzicht in uw polis of wijziging doorgeven?
U ziet op Mijn Ardanta direct hoe u bent verzekerd. Ook geeft u hier eenvoudig wijzigingen door. 

Heeft u nog geen Mijn Ardanta account? Activeer deze via onderstaande link. U ziet direct hoe u bent verzekerd. Binnen 3 dagen ontvangt u een wachtwoordbrief en kunt u uw wijziging via Mijn Ardanta doorgeven.

Gaat u naar Mijn Ardanta


Advies over uw verzekering?
Als u advies over uw verzekering wilt, neemt u dan contact op met uw adviseur. De gegevens van uw adviseur staan in de brief die u van ons heeft ontvangen. Staan er geen gegevens van een adviseur in de brief? Neemt u dan contact op met onze adviseurs.


Contact

Heeft u een vraag die niet bij de meest gestelde vragen staat? Neem dan contact op met uw adviseur of gebruik ons contactformulier. Wilt u uw contractnummer hierbij vermelden?

Meest gestelde vragen over een a.s.r. polis

  • Mijn verzekering is bij een andere verzekeraar afgesloten en deze is nu in beheer bij Ardanta. Waar kan ik meer informatie vinden?

    In de loop van de jaren heeft Ardanta uitvaartverzekeringen van verschillende verzekeraars overgenomen.
    Hieronder ziet u over welke overname u meer informatie kunt vinden. Deze lijst is niet volledig.

    Op checkmijnpolis.nl staat een lijst waarop u kunt zien welke uitvaartverzekeringen Ardanta nog meer in beheer heeft.

    U kunt ook altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer (053) 488 11 22. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur bereikbaar. Dan helpen we u verder.