Vind een uitvaartverzorger

Vind een uitvaartverzorger


Heeft u een uitvaartverzorger nodig? Ardanta helpt u daarbij. Nadat u het overlijden van een familielid of uw partner heeft gemeld bij het Meldpunt Uitvaartzorg van Ardanta: (0800) 33 33 000 (dag en nacht bereikbaar), dan regelt Ardanta een uitvaartverzorger voor u. We werken samen met uitvaartverzorgers in heel Nederland, die ruime ervaring hebben en een goede naam hebben opgebouwd. Het uitzoeken van een uitvaartverzorger doen we met respect voor de persoonlijke wensen van de overledene, waarbij we uiteraard ook rekening houden met de gevoelens van de nabestaanden.

U kunt natuurlijk ook zelf een uitvaartverzorger zoeken en inschakelen. Het is dan wel belangrijk dat u een uitvaartpolis heeft waar in staat dat u een ‘vrije keuze in uitvaartverzorger’ heeft. Als u dat niet heeft, dan kan het gebeuren dat de uitvaart niet, of niet volledig wordt vergoed.

Vragen over uw polis en over de uitvaartverzorger kunt u stellen aan het Meldpunt Uitvaartzorg van Ardanta. Zij helpen u bij al uw vragen en adviseren u over de keuze van een uitvaartverzorger.

U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw adviseur of met de Klantenservice van Ardanta. Zij helpen u met al uw praktische vragen. De Klantenservice is op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 17.30 via (053) 488 11 22. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Heeft u een uitvaartverzorger nodig?

  • Mag ik zelf kiezen welke uitvaartverzorger ik inschakel?

    Kijkt u in uw polisvoorwaarden of u vrije keuze van uitvaartverzorger heeft. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer (053) 488 11 22. Dan kijken wij het voor u na.

  • Ardanta is een uitvaartverzekeraar en geen uitvaartverzorger Op Ardanta geeft Antwoord vertelt Guido Horst, directeur, in een video waarom Ardanta de uitvaart niet verzorgt.