Wat bespreekt u met een uitvaartverzorger?

Wat bespreekt u met een uitvaartverzorger?


Op het moment dat er een dierbare is overleden, gebeurt er van alles. Emotioneel. Maar ook praktisch. Er moet van alles worden geregeld. Hoe meer u vooraf al heeft geregeld, hoe meer rust dit geeft. Een gesprek met een uitvaartverzorger vindt meestal pas plaats als uw dierbare is overleden. Dat betekent niet dat u zo’n gesprek niet goed kunt voorbereiden. Dit voorkomt dat u belangrijke zaken (en wensen!) vergeet te bespreken. 

Wij hebben een handig lijstje samengesteld met punten dat u kan helpen bij dit gesprek. Over de locatie van de uitvaart. Maar ook over de muziek en genodigden bijvoorbeeld.

Wat bespreekt u met een uitvaartverzorger?

  • Hoe weet ik dat de uitkering goed terecht komt?

    Op Ardanta geeft Antwoord vindt u het antwoord op de vraag hoe u weet dat de uitkering goed terecht komt. Sjoerd, medewerker Ardanta, informeert u graag.

  • Kijkt u in uw polisvoorwaarden of u vrije keuze van uitvaartverzorger heeft. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer (053) 488 11 22. Dan kijken wij het voor u na.

  • Ardanta is een uitvaartverzekeraar en geen uitvaartverzorger Op Ardanta geeft Antwoord vertelt Guido Horst, directeur, in een video waarom Ardanta de uitvaart niet verzorgt.